Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 156 1.9 JTD смяна на маховик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Качен е и на една засилена кола така, че ще гледаме и там какво ще стане. А за натоварването не знам дали се променя чак толкова, но за мен поне на моята кола няма никакъв проблем и никаква разлика на усет при натискане. А да допълня, че ми интересно само в Българските сайтове и магазини го дават до 115 коньови мотори а в Италия си го продават смело и за по силните коли, но пак ще го кажа не знам колко ще изкара ще ги следя и ще остановя.

Comment

Драмата при плътните комплекти идва когато съединителя умре преждевременно по някаква причина (знае се, че има и такъв вариант) и тогава или пак купуваш такъв комплект или демпферен маховик и съединител. Всеки един маховик кара около 200 000. Чакам да се затопли времето и ще сменям моя, че много взе да тресе на полусъединител, а с пуснат климатик лятото е ужасно в градски условия.

Comment

Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщение
        Всеки един маховик кара около 200 000.
        Зависи от задкормилното устроиство,може да го убиеш за 10-15 000 ,а може да издържи и 2-3съединителя(над 300 000)
        Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщение
          Зависи от задкормилното устроиство,може да го убиеш за 10-15 000 ,а може да издържи и 2-3съединителя(над 300 000)
          Ще трябва да е голям ментак ако го убиеш за толкова !
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщение

три съединителя е доста оптимистично ... два на кантар и то зависи дали се кара градско или извънградско. Както и да го караш според мен няма как да умре за 10-15000 (колкото и шутове да му даваш)

Comment

аз съм сменил маховик и съединител преди 100 000км. не изглежда като да е износено и за смяна. 105 коня е мойта с чип
              JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщение
                три съединителя е доста оптимистично ... два на кантар и то зависи дали се кара градско или извънградско. Както и да го караш според мен няма как да умре за 10-15000 (колкото и шутове да му даваш)
                Има, можеш да скапеш феродовия най-малкото

Comment

Working...
                X